sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Rumpupäivät w/ Panu

Morjensta huomenta!

Elikkäs perjantaina tuotiin rummut Finnvoxin B-studioon, vaihdettiin kalvot ja tehtiin pienimuotoinen sound checki. Saundi saatiin kuosiin muutamassa tunnissa ja sit lähettiin kotiin/ryyppäämään.

Rummut otetaan talteen viidellätoista mikillä :D. Normaalisti tulisi otettua vielä basari myös triggerillä, mutta tällä kertaa se ei muistunu mukaan. No, eipä haittaa tässä vammailussa.

Lauantai:

Pienessä sievässä krapulassa saavuin voxille vitun myöhässä, mutta kyllä se kannatti. Alotettiin levyn introrallilla äänitykset lepposasti ja tsiigailtiin virettä vielä kuntoon. Myöhemmin huomattiin, että virvelin lyöntikalvo oli löystynyt ja saundi oli laskenut muutaman sävelaskeleen, joten neljä biisiä joutu vielä uudelleen nauhottamaan... huoh...  On tää grindin äänitys tarkkaa perkele :)

Eka päivä purkis, värit päällä, bisset pöydillä ja voxipitsat/falsut syötynä, 15 biisiä oli siunaantunut kovalevylle.

Sunnuntai:

parien kuuntelujen jälkeen pari eilistä biisiä meni uusiks ku makkonen oli soittanut vähä mitä sattuu, mutta saatiin virheet korjattua melko iisisti. Yks biisi ihan täysin uusiks. Nyt on eka uus biisi purkis tälle päivälle ja kohta lisää.

yhteenveto: pari kyhmyä matkassa mutta mongoilut jatkukoon!

Pysy mongo!

/Panu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti