keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Lead vox, it's gripped, it's sorted!

Päivä 1:

Tie vei studio Gopherin oville jo klo 11, mutta ei hätää, studiowelho oli vielä visusti unten mailla. Hyvä. Sumpit naamaan ja savottaan käytiin lopulta käsiksi klo 13.

Ääni aukesi ihan näpsästi ja kivuttomasti nesteytyksellä ja pienellä lämmittelyllä, hyvä näin. Itellä niskassa pienet paineet taas uudessa äänitysympäristössä ja uuden porukan kanssa, mut mitä pienistä. Laulumikkinä toimi muistaakseni Audix D3, jonka ansiosta allekirjoittaneen ei tarvinnut hävetä silmiä päästään itseään kuunnellessa, heh.

Ekana päivänä keskityttiin ns. "varmoihin biiseihin", koska suuren osan sanoituksista tehneen ja työkiireiden kanssa taistelleen tuomari Nurmi(o)n kanssa piti selvittää askelmerkkejä tiettyjen kohtien kanssa. Kuin varkain huomattiin että 9 raitaa oli valmiina ja mieli kevyessä nousussa, hip hei!Omien perusördäysten sekaan saatiin sotkettua myös Ponun jäätävällä ammattitaidolla toteuttamia Pitch Shifter- voksuja, respect!

Päivä 2:

Tällä kertaa oltiin realisteja ja sovittiin aloitus vasta klo 12, joka sekin oli turhan aikaisin. Taiteilijaelämää. Allekirjoittaneella takana mieletön liskodiskoyö, josta syytän liian tukevaa iltapalaa ja yön ukkosta enteilevää säätilaa, eli kosteutta ja kuumuutta.

Anyways, Nurtsi saapui tontille n. klo 14 ja näin pääsivät velikullat taas töihin. Ääni oli alkuun aivan soseena eilisten korinoitten takia, mutta aukesi kuitenkin pian. Liukkariksi vedin energiajuomaa naamaan, liman eritys kun antaa äänelle kivan sävyn.

Rallia tuli ja rallia meni, ja sisäilman laatua verstaassa ei voi sanoin kuvailla. Uskomattoman märkien vaatteiden, energiajuomien, suolikaasujen ja hien sekaisen hengitysilman ei voi ainakaan sanoa parantaneen aivojen hapensaantia muutenkin tiukkojen rypistysten aikana, ja ennenpitkää alkoi päätä juilia siihen malliin että näköä haittasi. Ei auttanut vesi, mynthonit tai Mad Croc, vaan homma hoitua puhtaalla raivolla.

Homma kuitenkin saatiin hoidettua, ja vaikka kallo tuntui halkeavan hetkenä minä hyvänsä, ei pienen ylpeyden tunteen tuloa voinut estää. Ja kun paikalle sattui loputkin bändistä, saatiin kovolle tallennettua oivallisia joukkohuudahduksia. Muilla vitun nussuilla meni kurkku rikki parista hassusta karjaisusta, kun allekirjoittanut on raivonut 2 päivää putkeen. Äätänä. On taas sydänverta vuodatettu.

Nyt on uurastus kruunattu isolla annoksella kana- feta- kevätsipuli- salaattia, kahdella isolla Olvilla ja chili- juustopähkinäpussilla. Nyt suihkuun.

Chupar Mongos Cohones!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti