torstai 14. toukokuuta 2009

Filesirkus & Bassonauhotukset, päivät 3-5.

HEIIIII VAAAN!

Filesirkus:

Rummut kun saatiin purkkiin, lähetin tiedostot vitun aikaavievästi neti kautta sähköpostiini. Filejen koko oli jotain 15 GB:n luokkaa, joten lataaminen ei suostunut kotikoneelta ihan helposti. Käytiin sitten hakemassa Finnvoxilta raidat ulkoselle kovalevylle vartissa. Ois pitäny tajuta ottaa se kovis heti kättelyssä mukaan, vaan ei sitä tunnu ikinä muistavan. Nyt kun turhat sekoilut on saatu tehtyä, filet siirretty omalle koneelle, tarkistettua raidat yms, on aika siirtyä bassoihin!

Bassot:

Jannella(nurmi) on taaaaaas uus basso. Tällä kertaa joku squierin jazz bazzo mihin se on vaihtanu EMG:n aktiivielektroniikat. Saatiin intonaatiot säädettyä jossain puolessa tunnissa ja sitten aloimme nauhottamaan. Vihdoinkin.

Aluksi Janne oli niiiiin huonossa hapessa, ku se oli käyny jamaikalla, että se soitti lattialla. Kyllä Janne siitä sitten selvisi ja tuli tuolille istumaan ihan. Bassoissa meni about yks ilta + tunti/pari seuraavana päivänä.

Re-amppaamisessa käytettiin radialin x-amp -boxia josta signaali meni -> boss ns-2 -> boss sd-1 -> peavey 6505 -> marshall jcm800 bass 4x12. Saundi on rutiseva ja pörisevä eli vitun jeeees! Saa nähä kuinka hyvin saundi tukee kitaroita. Toivottavasti hyvin, eikä vaan suttaa yleissaundia liikaa.

Mongooooo
/Panu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti